Proiecte realizate pentru clientii nostri:

Transilvania Garden House: website de prezentare pentru motel din Miercurea Ciuc, profile sociale, optimizare SEO pentru motoarele de cautare, versiuni in engleza si maghiara, continut+web design.

Balustrade inox

Balustrade de inox: realizare website+optimizare pentru motoare de cautare. Targhetare clienti din regiunea Moldova prin SEO local, urcare in rezultate Google pe prima pagina, rezultate atinse in mai putin de 30 de zile pentru termeni de cautare precum: „balustrade de inox  Dorohoi”, „modele balustrade inox Vaslui”, „balustrade inox ieftine Roman”, „balustrade de inox Suceava„, „balustrade lemn Husi” etc.

Bilete transport

Realizare website in domeniul transporturilor+logo si grafica+SEO: proiect lansat in martie 2016, targhetare prin SEO clienti atat pe plan national, cat si international. Statistici trafic in crestere:

Proiect realizare video: whiteboard explainer si editare video pentru platforma freelancing. Scop: descrierea platformei si atragerea de inscrieri:

Website personal pentru scriitoarea Alina Neagoe: webdesign+setare CMS pentru website de proza, basme si poezii

Website poezii

SEOlite: un template HTML, mobile responsive, optimizat pentru motoarele de cautare, cu scor de 100% obtinut in Google PageSpeed Insights, simplu de modificat si util pentru landing pages.

Scor Pagespeed Insights:

Scor GT Metrix: