Comanda servicii SEO: gasesti pachete cu servicii de optimizare, linkbuilding, sau pachete personalizate pentru website-ul tau la cerere. Serviciile de optimizare SEO ajuta la obtinerea unor pozitii mai sus in motoarele de cautare, la cresterea numarului de vizitatori si clienti. Va oferim diferite tipuri de servicii:

  • servicii redactare continut optimizat din punct de vedere SEO pe cuvinte cheie/termeni de cautare
  • servicii SEO de redactare articole+publicare advertoriale online pentru campanii de linkbuilding
  • servicii de optimizare a paginilor social media, a videoclipurilor si canalului YouTube
  • servicii pentru SEO local, targhetare clienti dintr-o anumita zona demografica si obtinere lead-uri
  • servicii de optimizare on-page, audit SEO si rapoarte cu recomandari pentru cresterea traficului
  • realizare website de prezentare pentru prestatori de servicii, firme mici si mijlocii la preturi avantajoase

Pentru o oferta personalizata de servicii, foloseste formularul de contact.

YouTube thumbnails personalizate

Pachet YouTube 10 custom thumbnails: comanda un pachet cu grafica pentru canalul tau de YouTube. Folosirea unor thumbnails personalizate poate ajuta la cresterea ratei de click, astfel vei obtine un numar mai mare de vizionari, si implicit mai multi clienti/castig mai mare din reclame.

Servicii SEO creare website
Creare website de prezentare la cheie, cu domeniu si gazduire, pentru scriitori, prestatori servicii, firme mici si mijlocii si optimizare pentru diferite dispozitive. Serviciul include servicii webdesign, optimizare SEO pentru atragere clienti, deoarece prezenta unui business online este extrem de importanta pentru succesul acestuia. Gasiti exemple in portofoliu.

Creare landing page

Servicii realizare landing pages: un landing page este diferit si are un scop diferit decat un website de prezentare. In crearea unui landing page se aplica diverse tehnici de optimizare, webdesign(prin folosirea psihologiei culorilor) si copywriting pentru cresterea conversiilor, comenzilor sau numarului de inscrieri la o lista de email sau pentru un serviciu.

Servicii content writing

Servicii redactare articole: creare continut pentru site, articole generale, tutoriale, recenzii produse, articole prezentare pentru bloguri, site-uri de afiliere, magazine online sau website-uri de prezentare pentru diferite nise. Content marketing-ul este important pentru crestere business si in optimizarea pentru motoarele de cautare.

Analiza cuvinte cheie SEO concurenta

Audit SEO cuvinte cheie concurenta: obtine o analiza a cuvintelor cheie din care competitorii tai primesc vizite de pe Google. Vei primi un raport cu termenii de cautare, numarul de cautari si pozitia ocupata de concurenta in SERP de pe motorul de cautare Google, astfel descoperi cuvinte cheie pentru care ar trebui sa optimizezi. In acest fel, vei reusi mai usor sa iti cresti traficul din motoarele de cautare, prin SEO on page si off page.

Servicii SEO local oras

Pachet SEO local: linkbuilding prin inscriere in directoare si social media marketing pentru lead-uri targhetate. Ai o afacere locala, si cauti clienti dintr-un anumit oras sau judet? SEO local permite targhetarea precisa a vizitatorilor dintr-o anumita regiune geografica. Pachetul de servicii este recomandat magazinelor, profesionisti precum avocati, doctori, psihologi, birou traduceri, contabilitate, sau prestatori servicii de tamplarie, constructii sau service-uri si mecanici.

Servicii SEO local oras

Pachet SEO local advertoriale+proprietati web+social media, targhetate pe orase cu date contact, dar fara link.  Acest pachet nu contine un serviciu de optimizare a unui website, in schimb are scopul de a atrage clienti dintr-o anumita zona geografica, de a face cunoscuta o afacere si de a obtine lead-uri (adrese de email, apeluri de la clienti, descarcari materiale informative sau cereri de oferta) care vor avea ca scop final obtinerea de clienti.

Serviciu realizare video si SEO

Productie video: pachet video marketing, realizare videoclip de prezentare, video promo sau intro, optimizare SEO videoclip YouTube. Pachetul poate fi folosit atat pentru cresterea numarului de vizionari si castiguri din reclame, cat si pentru SEO local folosind YouTube ca si proprietate web. Gasiti exemple in portofoliu.