Cum afli total comisioane 2Parale pentru fiecare site

Cum afli totalul de comisioane pentru fiecare site din 2Parale? M-am lovit recent de problema ca nu puteam afla care este valoarea totala a comisioanelor pentru fiecare site in parte, din cele pe care le folosesc in promovarea campaniilor de pe 2Parale. Ma gandeam sa va impartasesc cum se face, aveti nevoie doar de putine cunostinte Office (Excel).

Mergi in dashboard 2Parale la Comisioane, si click pe Exporta Comisioanele. Se va descarca un fisier format .csv ce poate fi deschis in Excel. Poti descarca doar pentru luna in curs, sau descarci pentru mai multe luni, si le unesti pe toate intr-unul singur:

exportare statistici comisioane 2Parale

Acum selecteaza coloana cu site-uri “Click referrer” si mergi in Data si alege Sort, astfel sortezi de la A la Z site-urile, si vor fi separate unul de altul. In continuare mergi pe o coloane libera si scrie in casutele acelei coloane lista de site-uri, iar in dreptul fiecarui site folosesti formula/functia SUM pentru a aduna toate comisioanele, de exemplu =SUM(A1:A32) daca vrei sa aduni comisioanele de pe coloana A de la randul 1 pana la 32. Eventual de aici va puteti juca un pic cu datele, cum am facut eu: am creat un grafic pentru a vedea cat % din venituri au fost generate de fiecare site in parte. Asta daca nu va ajung statisticile din interfata de afiliat 2Parale. In felul asta intelegi de care site trebuie sa va ocupati mai mult.

Grafic comisioane site-uri 2Parale

Leave a Reply